Najnowsze przepisy
Witam Kochani. Polecam prosty sposób na małe co nieco do... ⇖ 4
Chyba nie ma łatwiejszego sernika do wykonania niż ten z... ⇖ 3
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 4
Przepis na lekki i puszysty biszkopt z kremem z mleka w... ⇖ 5
Składniki: papryka czerwona 3 kg, cukinia 4 sztuki... ⇖ 14
Szybka, zdrowa i pełnowartościowa sałatka ziemniaczana z... ⇖ 23
Parmezanowe ciastka czyli Low Carb

Zapraszam Parmezan powstal ok. XI – XIII w. Pierwszymi producentami byli zakonnicy benedyktynscy i cystersi. Parmigiano-Reggiano jest serem twardym typu podpuszczkowego, wytwarzanego z mleka krowiego i lezakujacego w solance. Ser pochodzi z polnocnych Wloch z regionu Emilia-Romana i produkowany jest w Parmie, Reggio nell’Emilia i okolicach.
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 997
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 914
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 838
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1024
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 805
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 840
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 231
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 59
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 55
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 48
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 48
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 44
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 43
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 42