Najnowsze przepisy
Cześć KochaniNa moim blogu i kanale YouTube staram się... ⇖ 17
Bananowe placuszki z borówkami Dziś mam dla Was przepis... ⇖ 24
500 g pieczarek1 średnia cebula1 duża łyżka masła700... ⇖ 14
Kotlety z piersi indyka można też jak najbardziej... ⇖ 25
Parmezanowe ciastka czyli Low Carb
Zapraszam Parmezan powstal ok. XI – XIII w. Pierwszymi producentami byli zakonnicy benedyktynscy i cystersi. Parmigiano-Reggiano jest serem twardym typu podpuszczkowego, wytwarzanego z mleka krowiego i lezakujacego w solance. Ser pochodzi z polnocnych Wloch z regionu Emilia-Romana i produkowany jest w Parmie, Reggio nell’Emilia i okolicach.
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 785
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 675
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 611
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 777