Pasta With Butter, Sage and Parmesan, Walnuts and lemon

Zapraszam Makaron pelnoziarnisty z maslem, orzechami Wloskim, parmezanem sokiem z cytryny i chrupiaca szalwia. Kiedys mialem przyjemnosc przez jakis czas pracowac i zyc we Wloszech. Bylo to bardzo dawno, kiedy bylem mlody, a tam srodkiem platniczym byly Liry. Piekny kraj to trzeba przyznac. Po powrocie, rodzina, znajomi, przyjaciele pytali, jak bylo? Moja odpowiedz zawsze zaczynala... Czytaj dalej...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 26
Witam wszystkich serdecznie .No cóż nie wiem czy lubicie... ⇖ 18
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 17
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 28
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1048
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 958
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 899
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1075
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 882
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 891
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 808
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 344
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 299
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 239
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 229