Pieczeń / pasztet z cukinii, papryki i fasoli

Sierpień to czas, gdy sporo warzyw dojrzewa i można zbierać fasolę przeznaczoną na suche nasiona. W tym roku odmiana Borlotti cudownie obrodziła, więc pomyślałam o nadszarpnięciu zapasiku, by upiec coś w rodzaju pasztetu warzywnego. Takich pieczeni upiekłam już sporo (zapraszam do zakładki NA KANAPKI). Jako wypełnienie użyłam cukinii, która świetnie się sprawdza w takich...
Najnowsze przepisy
Kokosowy obłoczek bez pieczenia! Ten sernik Raffaello na... ⇖ 10
Jajka to jeden z najbardziej uniwersalnych składników w... ⇖ 10
Składniki: recipe: ziemniaki około 1 kg, olej rzepakowy 3... ⇖ 14
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 15
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 19
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 17
Przepisy z bloga
W tym roku postanowiłam zrobić nieco inną wersję sosu... ⇖ 82
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 107
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 83
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 58
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 87
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 104
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2130
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 330
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 327
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 284
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 279