Najnowsze przepisy
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 1
Sałatka z rukolą i złocistym kurczakiemPożywna i łatwa... ⇖ 18
Kotlety mielone z szynki wieprzowejDoskonałe kotlety... ⇖ 4
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 35
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 28
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 64
Pieczeń / pasztet z cukinii, soczewicy i boczniaków
W warzywniku cukinia znów wybujała, a na balocie boczniaki rosną jak na drożdżach. Pomyślałam zatem, by je połączyć ze sobą i upiec coś à la pasztet, tyle że bez mięsa ???? Wypełnieniem jest tu pomarańczowa soczewica, która szybko się gotuje i rozgotowuje, więc nie trzeba potem całości blendować lub mielić. Pieczeń łatwo się kroi i nie rozsypuje. Jest pyszna...
Przepisy z bloga
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 10
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 53
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 78