Najnowsze przepisy
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 69
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 35
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 39
Pieczony królik z solanki
W ostatnim czasie jedynym miesem, jakie jadam jest krolik, ktorego wciaz nie mam dosc. W glowie i na blogu mam rozne przepisy na jego wykorzystanie. Przyznaje, ze dzisiejszy jest moim ulubionym ze wzgledu na niezwykla soczystosc miesa i kontrolowana ilosc soli.Skladniki: tusza krolicza pokrojona na czesci2 litry wody3 lyzki soli3 liscie laurowe4 ziarna ziela angielskiegomielony czarny pieprzplas...
Przepisy z bloga
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 13
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 60
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 82