Placki z cukinii z czerwonymi porzeczkami

Cukinia w warzywniku rośnie jak szalona, więc wymyślam kolejne sposoby na jej wykorzystanie. A że to warzywo bardzo zdrowe i uniwersalne, więc sprawdza się w połączeniu z różnymi składnikami. Dziś zapraszam na placki z dodatkiem czerwonej porzeczki, która dodała kwaskowatości. Wyszło pysznie
Najnowsze przepisy
Wybór odpowiedniej patelni na indukcję to decyzja, która... ⇖ 8
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 8
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 17
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 15
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 14
Prosta pyszna sałatka, która najlepiej smakuje w sezonie... ⇖ 10
Przepisy z bloga
W tym roku postanowiłam zrobić nieco inną wersję sosu... ⇖ 68
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 90
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 73
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 44
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 70
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 87
Pomysł na te gofry chodził mi po głowie od dawna. Ich... ⇖ 120
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1433
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 624
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 535
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 498
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 447
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 444
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 437
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 409