Podcos
Źródło: http://weekendywdomuiogrodzie.blogspot.com/2020/12/podcos.html
Przeglądając drugą książkę Pawła Ochmana pt. Roślinna kuchnia regionalna natknęłam się na przepis na danie z Lubelszczyzny o nazwie podcos. Zwrócił moją uwagę dodatkiem pęczaku oraz kozieradki, która jest moją ulubioną przyprawą i dlatego niemal codziennie pachnie nią moja kuchnia. Postanowiłam poszukać nieco więcej informacji o tym daniu i znalazłam je na liście...
Najnowsze przepisy
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 3
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 9
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 11
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 14
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 13
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 17
Przepisy z bloga
W tym roku postanowiłam zrobić nieco inną wersję sosu... ⇖ 141
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 178
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 117
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 149
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 142
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 156
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3432
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2244
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1615
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 889
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 809
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 803
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 755
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 749









































