Podcos
Źródło: http://weekendywdomuiogrodzie.blogspot.com/2020/12/podcos.html
Przeglądając drugą książkę Pawła Ochmana pt. Roślinna kuchnia regionalna natknęłam się na przepis na danie z Lubelszczyzny o nazwie podcos. Zwrócił moją uwagę dodatkiem pęczaku oraz kozieradki, która jest moją ulubioną przyprawą i dlatego niemal codziennie pachnie nią moja kuchnia. Postanowiłam poszukać nieco więcej informacji o tym daniu i znalazłam je na liście...
Najnowsze przepisy
Zrobicie go w kilka minut .Banalnie prosty ale pyszny,... ⇖ 3
Uwielbiam wszelkiego rodzaju miodowniki. Kojarzą mi się z... ⇖ 11
Sos koperkowy do ryby to klasyka kuchni domowej, która... ⇖ 19
Błyskawiczny Majonez Mleczny Ten domowy majonez mleczny z... ⇖ 12
Proteinowe naleśniki owsiane z białkiem, toppingiem o... ⇖ 19
Przepisy z bloga
W tym roku postanowiłam zrobić nieco inną wersję sosu... ⇖ 120
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 155
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 103
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 128
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 127
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 141
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1723
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1077
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 882
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 847
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 786
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 485
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 418









































