Najnowsze przepisy
Ciasto na serkach homogenizowanych z dodatkiem malin - u... ⇖ 14
Serdecznie witam i zapraszam na pyszną sałatkę, która... ⇖ 51
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 19
Delikatne, puszyste, lekkie placuszki z nutą cytryny.... ⇖ 34
Pokazały się już w sklepach szparagi więc nie mogłam... ⇖ 37
Podcos
Przeglądając drugą książkę Pawła Ochmana pt. Roślinna kuchnia regionalna natknęłam się na przepis na danie z Lubelszczyzny o nazwie podcos. Zwrócił moją uwagę dodatkiem pęczaku oraz kozieradki, która jest moją ulubioną przyprawą i dlatego niemal codziennie pachnie nią moja kuchnia. Postanowiłam poszukać nieco więcej informacji o tym daniu i znalazłam je na liście...
Przepisy z bloga
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 10
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 53
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 78