Podudzia kurczaka z bulgurem zapiekane w aromatycznej glazurze i Jezioro szczęścia

Wysokie temperatury nie sprzyjaja gotowaniu i staniu przy kuchence czy plycie. Dlatego ja wybieram pieczenie calej potrawy w jednej formie. Danie jest bardziej aromatyczne i oszczedza czas. Aromat oczywiscie zalezy od uzytych przypraw, ktorych u mnie jest sporo, bo wydaje mi sie to konieczne w...
Zobacz również...
Jesteście miłośnikami kawy? Zapraszam dziś na pyszne ciasto... ⇖ 20
Nastawiliście już zakwas na barszcz wigilijny? Jeśli jeszcze nie,... ⇖ 8
Taki makaron posmakuje nawet niejadkom:) Można go zaserwować... ⇖ 13
Składniki:2 kg filetów z dorszaSok z cytrynySól Pieprz cytrynowy... ⇖ 17
Dzień dobry :-) Zbiór przepisów na ciasteczka z roku na rok... ⇖ 18
Składniki:piersi kurczak podwójne 2 sztuki duże, przyprawa do... ⇖ 38
Pamiętacie jeszcze szyszki z ryżu preparowanego? Robiło się je... ⇖ 25
Gęsta, aromatyczna, lekko pikantna, rozgrzewająca i treściwa ⇖ 11