Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 14
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 18
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 43
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 38
Seared hake with chilli, cucumber, spring onion
Zapraszam Morszczuk, ogorek zielony, chili, szczypiorek. Geoffrey Smeddle Spedzil kilka lat, pracujac dla grupy Four Seasons w luksusowych miejscach w Europie, Londynie i Chicago, gdzie byl jednym z najmlodszych sous szefow kuchni. Po tym, jak Conran Restaurants, grupa stojaca za Orrery, otworzyla swoje najnowsze przedsiewziecie, Geoffrey Smeddle zamienil jezioro Michigan na rzeke Clyde i przenios...
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 785
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 675
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 611
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 777