Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 55
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 129
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 92
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 23
Sernik na zimno z rabarbarem
Sezon na rabarbar w toku, wiec spragniona swiezych smakow postanowilam zrobic z niego galaretke do sernika. Ciasto ma konsystencje pianki. Kolor wierzchniej galaretki zalezy od odmiany rabarbaru. Ja mam dwie rozne, ale na razie najsilniej rozwinela sie ta o dlugich lodygach, z ktorych latwo zdejmuje sie skorke i wybarwionej w wiekszosci na zielono. Wystarczy niewiele skladnikow, by zrobic ten orze...
Przepisy z bloga
Wiele lat temu przeczytałam książkę o kobiecie, która... ⇖ 13
Po pierwszym upieczeniu pieczywa na twarogu nie byłam... ⇖ 60
Nie lubię marnować warzyw, a nie przepadam za głąbem... ⇖ 83