Spaghetti aglio e olio
		Źródło: http://weekendywdomuiogrodzie.blogspot.com/2021/09/spaghetti-aglio-e-olio.html
		Spaghetti aglio e olio to tradycyjne danie kuchni włoskiej z regionu Neapolu. Przygotowuje się je szybko i niedużym nakładem pracy. Jego zaletą jest też mały nakład pracy. No i najważniejsze i bardzo charakterystyczne w kuchni włoskiej - używa się w nim niewielu składników, które zazwyczaj ma się pod ręką. Składniki (na 2 porcje):200 g makaronu typu spaghetti4 ząbki czosnku...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 1
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 11
Dziś mam dla Was ekspresowy przepis na moją ulubioną,... ⇖ 14
Domowy Döner Kebab z Mięsem i Chlebem z PatelniNie musisz... ⇖ 10
Przepisy z bloga
W tym roku postanowiłam zrobić nieco inną wersję sosu... ⇖ 107
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 141
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 91
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 116
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 115
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 130
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 63
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 59
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 53
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 45









































