Spiced beef and apricot filo pie
Źródło: https://rafalcookamateur.wordpress.com/2019/08/31/spiced-beef-and-apricot-filo-pie-u-r/
Zapraszam Pikantne ciasto filo z wolowina i morelami. Russell Brown Jednym z najwazniejszych doswiadczen, Russella byla jego pierwsza praca szefa kuchni w Yalbury Cottage, malym hotelu w Dorset, ale dopiero w kwietniu 2003 r. W hrabstwie Dorchester, Russell i jego zona Eléna otworzyli Sienne. Ta niewielka knajpka, mieszczaca zaledwie 15 osob, zostala nagrodzona gwiazdka Michelin... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 0
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 6
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 20
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 14
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1083
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 972
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 946
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1122
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 923
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 910
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 557
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 466
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 369
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 359
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 234
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 225









































