Najnowsze przepisy
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 18
Prosty i szybki przepis na kaszę manną z dodatkiem jagód... ⇖ 16
Bób po marokańsku (Foul Mcharamel)– aromatyczna uczta... ⇖ 23
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 56
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 21
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 38
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 36
Szparagi

Zapraszam Szparagi Byly jadane juz przez starozytnych Egipcjan, Grekow i Rzymian. Na egipskich sarkofagach sprzed 5 tys. lat, sa obecne wizerunki szparagow. Szparagi uwazane byly przez rozne cywilizacje za afrodyzjak. Rzymianie dedykowali go bogini milosci Wenus, zas na Bliskim Wschodzie przypisywano mu szczegolne milosne wlasciwosci w daniach, w ktorych wystepowal w polaczeniu z zoltkiem. Zaprasz...
Przepisy z bloga
Zapraszam Sernik na zimno z wloskiej ricotty. Deser, ktoz... ⇖ 1001
Zapraszam Kanapka z grzybami, orzeszkami piniowymi,... ⇖ 915
Zapraszam Gulasz z kiszonej kapusty. Przeszukujac internet,... ⇖ 839
Zapraszam Massimo Bottura na dwulecie bloga. Co wspolnego... ⇖ 1027
Zapraszam Zapiekany baklazana w sosie pomidorowym z... ⇖ 809
Zapraszam Wedzony czosnek sloniowy. Czym jest? Mogloby sie... ⇖ 842
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 496
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 399
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 320
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 107
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104