Najnowsze przepisy
Ekspresowy porzeczkowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia... ⇖ 19
Wasabi, znany również jako chrzan japoński, to nie tylko... ⇖ 17
Bułeczki z wykorzystaniem twarogu oraz mąki migdałowej... ⇖ 15
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 25
Kluski na parze, znane również jako pampuchy czy buchty,... ⇖ 23
Szwajcarski chleb z kantonu Ticino

Chleb zaproponowany przez Amber w majowej piekarni jest tradycyjnym wypiekiem kantonu Ticino, włoskiej części Szwajcarii. Ma charakterystyczny kształt dzięki przecięciu kilku pojedynczych bułek zrośniętych ze sobą. Jada się go przy wspólnym stole, odrywając po kawałku. Można go upiec na zaczynie lievito, na bidze lub samych drożdżach. Moje chlebki pieczone były na zakwasie...
Przepisy z bloga
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 51
Pomysł na te gofry chodził mi po głowie od dawna. Ich... ⇖ 87
Zdrowia, radości, czasu na odpoczynek i zadumę, spokoju i... ⇖ 170
Na tegoroczną Wielkanoc upiekłam pasztet w przyjemnym... ⇖ 121
Od ostatniego przepisu z 18 stycznia tylko 2 weekendy... ⇖ 81
Zimą nie mogło zabraknąć lektury książki Magdaleny... ⇖ 54
Przepisy na czasie
Szybkie ciasto bez pieczenia na biszkopcikach nasączonych... ⇖ 141
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 54
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze... ⇖ 42
Zupa Szpinakowa (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 41
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 36
To pyszne danie dobre zarówno jako śniadanie albo deser.... ⇖ 26
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 26
Wysokobiałkowy chlebek twarogowy z siemieniem lnianym i... ⇖ 25