Tagliatelle z figami, miodem, gorgonzola i pistacjami.

Pierwsze figi w sezonie sparowały się z makaronem. Następne pewnie wylądują w towarzystwie chleba na śniadanie. Dzisiejsze danie jest niezwykle proste, ale jak smakowite. Każdy da sobie radę! Zasada przy „pasta fresca all’uovo” jest taka, że na każde jajko przypada 100 g mąki. I jest to porcja na jedną osobe. Czas przygotowania: 15 minut +... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 8
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 10
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 15
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 21
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Komu placuszki? Wczoraj piekłam dynie więc ja mam pure... ⇖ 221
Kluski, gnocchi, kopytka, leniwe, kartacze itp po prostu... ⇖ 238
Letnia propozycja kurczaka w brzoskwiniach czy nektarynkach... ⇖ 232
Ten obiad wynikł z zawartości lodówki. Bardzo smakują... ⇖ 984
Uwielbiam połączenie twarogu ze szpinakiem lub pokrzywą.... ⇖ 262
Dziś śniadaniowa części serii, pełny talerz! Dokładny... ⇖ 250
Lato gości nas jak zwykle rumianymi pomidorami. Dzisiaj... ⇖ 232
W końcu jest czwartek więc giovedì gnocchi! A nie jednak... ⇖ 183
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2070
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 342
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 311
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 298
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 270
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 261
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 216