Najnowsze przepisy
Naleśniki z mascarpone Najlepszy przepis na naleśniki... ⇖ 17
Uwielbiam takie przepisy na proste kremowe zupy. Mam dużo... ⇖ 19
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 28
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 20
Wegańskie gołąbki w pak choi

Zawsze mam kłopot, co zrobić z liśćmi chińskich kapust typu pak choi. Wolę zjadać ich soczyste ogonki liściowe, ale żal mi wyrzucać same liście. Dlatego w tym roku użyłam ich do przygotowania gołąbków. Okazały się bardzo wdzięcznym materiałem do formowania, a potem szybkiej obróbki termicznej. Farsz składa się z soczewicy i pecłonek (gąsek zielonych i...
Przepisy z bloga
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 39
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 61
Pomysł na te gofry chodził mi po głowie od dawna. Ich... ⇖ 90
Zdrowia, radości, czasu na odpoczynek i zadumę, spokoju i... ⇖ 209
Na tegoroczną Wielkanoc upiekłam pasztet w przyjemnym... ⇖ 159
Od ostatniego przepisu z 18 stycznia tylko 2 weekendy... ⇖ 85
Zimą nie mogło zabraknąć lektury książki Magdaleny... ⇖ 58
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 885
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 698
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 545
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 348
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 204
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 136