Wegetariańska chińszczyzna czyli orientalny makaron z warzywami, kiełkami i orzechami

Od tygodnia w mojej lodówce leżą kiełki do podsmażenia na patelni. Leżą i czekają na swoją kolej. Dziś nadszedł najwyższy czas by zrobić z nich pożytek iprzygotować orientalną chińszczyznę.W tym daniu ważny jest nie tylko dobór składników, ale również sposób ich szatkowania. Podsmażenie warzyw jest niesamowicie szybkie, niestety najwięcej czasu spędzimy na...
Najnowsze przepisy
Kaszotto z Warzywami(*SERIA FIT*)Kaszotto z pęczaku z... ⇖ 10
Puszysta drożdżówka z makiem, czyli ciasto drożdżowe z... ⇖ 22
Na weekend postanowiłam zrobić bardziej wymyślne ciasto,... ⇖ 27
Manniak z orzechami i jabłkami to propozycja w sam raz na... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Bardzo prosty przepis bez miliona przypraw i orientalnych... ⇖ 293
Równie pyszne co te tradycyjne na mące pszennej,... ⇖ 282
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2178
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 378
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 359
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 356
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 313
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 308
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 304