Najnowsze przepisy
Blondynki Pistacjowe – Delikatne, Chrupiące i Nieziemsko... ⇖ 3
Klasyczna zupa grzybowa - wersja wegetariańskaKlasyczna... ⇖ 8
Kupiłam hurtowo ulubione przyprawy piernikowe.Teraz więc... ⇖ 16
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 36
Wielka Brytania - Wegański cottage pie
Cottage pie to klasyczna brytyjska zapiekanka z mięsa mielonego z warstwą chrupiącego purée ziemniaczanego. Dzisiaj prezentujemy jego zweganizowaną wersję z soczewicą - jest równie niekiepska!Składniki (4 porcje):- 0.5 kg ziemniaków- szczypta gałki muszkatołowej- 50 g tłuszczu (my użyliśmy wegańskiego masła Flora)- 2 łyżki oleju- 1 cebula- 2 ząbki czosnku- 1...
Przepisy z bloga
Peixinhos da horta, czyli rybki z ogrodu to popularna... ⇖ 342
Idealnie wiosenna zupa chrzanowa z austriackiej Styrii -... ⇖ 372
W trakcie naszej zimowej wizyty w Walencji (pomarańczowej... ⇖ 398
Od czasu zjedzenia weneckiego makaronu z fasolą, przepisy... ⇖ 553
Kuchnia portugalska należy do tych raczej niedocenianych.... ⇖ 503
Lentejas con verduras, czyli soczewica z warzywami nie... ⇖ 420
Leberwurst to niemiecki pasztet z wątróbki z dodatkiem... ⇖ 403
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4075
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3546
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2271
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1528
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 980
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 835
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 834