Mamy 230654 przepisów na 584 blogach.

Najnowsze przepisy

Słodkie kartofelki

Słodkie kartofelki

Słodkie kartofelkiKulki orzechowe, które przyrządza się... ⇖ 7

Kotlety ziemniaczane z...

Kotlety ziemniaczane z...

Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 5

Prosto z Twojej Kuchni...

Prosto z Twojej Kuchni...

Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 26

Ekspresowy deser z...

Ekspresowy deser z...

Serdecznie witam i zapraszam na przepyszny deser z... ⇖ 27

Ciastka czekoladowe bez...

Ciastka czekoladowe bez...

Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 26

Blitva na lešo

Blitva na lešo

Z cyklu smutne jedzenie w pracy , ale wiosna... ⇖ 16

Grillowany camembert z...

Grillowany camembert z...

Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 21

Brzoskwiniowy Obłok...

Brzoskwiniowy Obłok...

Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 63

Drożdżówki z serem i...

Drożdżówki z serem i...

Jeśli lubicie drożdżówki, które rozpływają się w... ⇖ 137

Brzoskwiniowy sernik...

Brzoskwiniowy sernik...

Pyszne, kremowe ciasto na deser, bez pieczenia, idealne.... ⇖ 82

Wyświetlono: 575 razy

Włochy - Wegańskie cacio e pepe, czyli rzymskie spaghetti z pieprzem, parmezanem i wodą z gotowania makaronu

Włochy - Wegańskie cacio e pepe, czyli rzymskie spaghetti z pieprzem,  parmezanem  i wodą z gotowania makaronu

Cacio e pepe, czyli dosłownie ser i pieprz to klasyczny rzymski makaron składający z pieprzem, serem i wodą z gotowania makaronu - prawdziwa cucina povera. My użyliśmy wegańskiego parmezanu, który niestety się nie rozpuszcza - stąd dodatek wegańskiego masła lub oliwy, które w połączeniu z wodą z gotowania makaronu stworzą sos. Woda spod gotowania makaronu jest często używana...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Portugalia - Peixinhos...

Portugalia - Peixinhos...

Peixinhos da horta, czyli rybki z ogrodu to popularna... ⇖ 187

Finlandia -...

Finlandia -...

Kuchnia fińska gościła na naszym blogu tylko raz, kiedy... ⇖ 272

Liban - Balila...

Liban - Balila...

Prawie humus w wersji na ciepło i bez tahini, czyli... ⇖ 199

Austria - Styryjska zupa...

Austria - Styryjska zupa...

Idealnie wiosenna zupa chrzanowa z austriackiej Styrii -... ⇖ 257

Hiszpania - Roślinna...

Hiszpania - Roślinna...

Znowu Hiszpania… ale musimy przyznać, że kuchnia... ⇖ 289

Hiszpania - Ryż z...

Hiszpania - Ryż z...

Inspiracji Walencją ciąg dalszy - wczoraj dodaliśmy... ⇖ 312

Hiszpania - Biszkopt...

Hiszpania - Biszkopt...

W trakcie naszej zimowej wizyty w Walencji (pomarańczowej... ⇖ 266

Włochy - Fasola...

Włochy - Fasola...

Od czasu zjedzenia weneckiego makaronu z fasolą, przepisy... ⇖ 414

Portugalia - Sojowina w...

Portugalia - Sojowina w...

Kuchnia portugalska należy do tych raczej niedocenianych.... ⇖ 357

Chorwacja - Seljačka...

Chorwacja - Seljačka...

Słowo maneštra pochodzi od włoskiego minestrone... ⇖ 283

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM