Zupa koperkowa

Na te zupe od dawna mialam ochote. Musialam jednak poczekac na koperek z wlasnego ogrodka. Im wiecej kopru w tej zupie, tym lepszy jej smak, wiec nie nalezy go oszczedzac. Wazne jest to, ze ma to byc mlody koperek, bez rozwinietych kwiatow.Skladniki (na 3 porcje): 6 malych ziemniakowmala marchewkawalek selera korzeniowegopol cebulilisc lubczyku2 lyzki oleju do smazeniaduza garsc koperku (grubosc...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 15
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 112
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
W tym roku postanowiłam zrobić nieco inną wersję sosu... ⇖ 100
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 125
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 97
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 78
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 105
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 121
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204