Zupa koperkowa

Na te zupe od dawna mialam ochote. Musialam jednak poczekac na koperek z wlasnego ogrodka. Im wiecej kopru w tej zupie, tym lepszy jej smak, wiec nie nalezy go oszczedzac. Wazne jest to, ze ma to byc mlody koperek, bez rozwinietych kwiatow.Skladniki (na 3 porcje): 6 malych ziemniakowmala marchewkawalek selera korzeniowegopol cebulilisc lubczyku2 lyzki oleju do smazeniaduza garsc koperku (grubosc...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 8
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 10
Przepisy z bloga
W tym roku postanowiłam zrobić nieco inną wersję sosu... ⇖ 80
Pomysł na tą bezglutenową, kolorową pieczeń chodził... ⇖ 106
Co zrobić na obiad lub ciepłą przekąskę, gdy cukinia... ⇖ 81
Dawno nie czytałam niczego spod pióra Katarzyny Michalak.... ⇖ 54
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 83
Ostatnio prowadziłam szkolenie dla grupy nauczycieli z... ⇖ 98
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1979
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 320
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 287
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 280
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 243
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 236
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199