Najnowsze przepisy
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 4
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 37
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 89
Bandurjanki bieszczadzkie.
Bandurjanki są to placki ziemniaczane z twarogiem, podane przełożone sałatką. Placki pochodzą z kuchni Podkarpacia.Składniki:Placki:ziemniaki 60 dagtwaróg 25 dag1 jajkośmietana 12% 2 łyżkiczosnek 1 ząbekpapryka ostra mielona 1 łyżeczkasól 1 łyżeczkapieprz ziołowy do smakubazylia 1 łyżeczkaolej do smażeniaSałatka:śmietana gęsta 12% 1 - 2 łyżkiogórekrzodkiewki 3 szt.seler...
Przepisy z bloga
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 4
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 36
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 28
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 49
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 155
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 38