Kapuśniak z kiszonej swojskiej kapusty na wieprzowych ogonach.

Rozgrzewająca i treściwa zupa z kiszonej kapusty, ugotowana na wieprzowych ogonach.Składniki:0,5 słoika 900 ml kiszonej swojskiej kapusty1 kg ogonów wieprzowych bez skóry2 łyżki domowej kostki rosołowej4 ziemniaki2 garści kaszy jęczmiennej pęczakpuszka pokrojonych pomidorów1 litr wywaru z gotowania kapusty kiszonej z suszonymi pieczarkami i prawdziwkamiPrzyprawy:majeranek, czerwona słodka papryka w proszkuziele angielskie, liść laurowy, czosnek i sól do smaku.Wykonanie:W 1...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 6
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 7
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 13
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 11
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 253
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 281
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 180
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 321
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272