Makowiec japoński.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2024/12/makowiec-japonski.html
Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak jabłka, włoskie orzechy, miód, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany wiórkami kokosowymi.Składniki:mak zmielony 40 dagmleko 750 mlmiękkie masło 20 dagcukier puder szklanka (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 50 dagmiód 1 łyżkarodzynki 10 dagkandyzowana skórka z pomarańczy 3 łyżkiorzechy włoskie pół szklanki...
Najnowsze przepisy
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 10
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 11
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 9
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 20
Sos winegret to klasyk kuchni francuskiej, który trafił... ⇖ 24
Fit Błyskawiczny Chlebek Naan(*SERIA FIT*)Chlebki naan od... ⇖ 29
Fit Curry z Ciecierzycy(Cook4me Tefal - Multicooker)Przepis... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 290
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 315
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 216
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 226
Przepisy na czasie
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 20
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 11
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 10
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 9



































