Boczek wieprzowy wędzony.

Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.Składniki:10 kawałków surowego boczku bez skóry i kości 1,7 kg. (paski o szerokości 10-15 cm.)przędza wędliniarskaPeklowanie 4 dni według tabeli peklowania Dziadka .Dodatki do zalewy:ziele angielskie, czosnek, liść laurowyWykonanie:Zaparzamy szklanką wrzącej wody pieprz, ziele angielskie, czosnek, liść laurowy ( parzymy pod przykryciem 10-15 minut). Po sparzeniu dodajemy do solanki przygotowanej według tabeli ...
Najnowsze przepisy
Thanksgiving is one of my absolute favorite times of the... ⇖ 15
Thanksgiving is all about gathering around the table and... ⇖ 7
Thanksgiving is such a magical time, isn’t it? I can... ⇖ 7
Thanksgiving is truly one of my favorite times of the year!... ⇖ 7
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 12
Oh, let me tell you, there’s something just magical about... ⇖ 15
Pyszny obiad bezmięsny czyli makaron z sosem z pieczonych... ⇖ 14
There’s just something about *cute Thanksgiving cupcakes*... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 280
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 308
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 212
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 216
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 842
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 393
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 367
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 353
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 287