Najnowsze przepisy
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 37
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 22
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 33
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 59
Boczek wieprzowy parzony, wędzony.
Efekt wędzenia boczku w garnku na bardzo drobnych zrębkach brzozowych. Troszkę zrobiłem na odwrót, ale też wyszedł boczek bardzo smaczny. Przed wędzeniem sparzyłem i po sparzeniu uwędziłem, tak z ciekawości.Składniki:3 kawałki surowego boczku bez skóry i kości 1 kg. (paski o szerokości 10-15 cm.)przędza wędliniarskaDodatki do zalewy:ziele angielskie, czosnek, liść...
Przepisy z bloga
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 45
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 42
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 32
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 51
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 157
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 43