Najnowsze przepisy
Chrupka z białej czekolady do tortu to chrupiąca warstwa,... ⇖ 5
Przepis na delikatne, wilgotne i puszyste ciasto jogurtowe... ⇖ 14
Wietnamska kawa z phin to coś więcej niż napój – to... ⇖ 11
Ciepłe dni w końcu nadeszły, a co z tym idzie można na... ⇖ 12
Semiwegetarianizm to coraz popularniejsza forma diety,... ⇖ 15
Witajcie kochani moi! Z tej strony Wasza Halinka. Dzisiaj... ⇖ 15
Boczek wieprzowy parzony, wędzony.

Efekt wędzenia boczku w garnku na bardzo drobnych zrębkach brzozowych. Troszkę zrobiłem na odwrót, ale też wyszedł boczek bardzo smaczny. Przed wędzeniem sparzyłem i po sparzeniu uwędziłem, tak z ciekawości.Składniki:3 kawałki surowego boczku bez skóry i kości 1 kg. (paski o szerokości 10-15 cm.)przędza wędliniarskaDodatki do zalewy:ziele angielskie, czosnek, liść...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 133
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 160
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 102
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 113
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 747
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 639
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 624
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 491
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 385
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 363
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 292
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 263
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 263