Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 34
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 40
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 56
Bułki na maślance.
Chrupiące, ciepłe bułki maślane upieczone z trzech rodzajów mąki na drożdżach i zakwasie żytnim z dodatkiem maślanki.Składniki:mąka chlebowa Typ 750 - 600 gmąka żytnia razowa Typ 2000 - 50 gzakwas żytni 50 gmąka żytnia Typ 720 - 100 gświeże drożdże 40 gsól 1 łyżkamaślanka 600 mlWykonanie:Wszystkie składniki umieszczamy w większej misce i dokładnie wyrabiamy. Po...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 55
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 44
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 68
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 55
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 43