Najnowsze przepisy
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 4
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 11
Z tym przepisem poradzi sobie każdy. Jest bardzo prosty i... ⇖ 23
Burgery z kaszanki.
Burgery zrobione są z białej, paprykowej kaszanki. Podwójnie panierowane grube kawałki kaszanki w bułce tartej i jajku usmażone na złocisty kolor z obu stron. Burgery są bardzo smaczne i mają chrupiącą panierkę.Składniki:grubsze plastry kaszanki 3-4 szt.bułka tartakurze jajka 2 szt.sóltłuszcz do smażeniapomidorki koktajloweWykonanie:Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Panierujemy...
Przepisy z bloga
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 21
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 52
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 36
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 58
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52