Najnowsze przepisy
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 3
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 13
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 13
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 14
Z tym przepisem poradzi sobie każdy. Jest bardzo prosty i... ⇖ 29
Chleb na maślance.
Bardzo smaczny chleb pszenno - żytni upieczony pół na pół ze świeżymi drożdżami i zakwasem żytnim z mąk żytniej razowej Typ 2000, mąki żytniej Typ 720 i mąki pszennej chlebowej Typ 750 oraz z maślanką.Składniki:mąka chlebowa Typ 750 - 600 gmąka żytnia razowa Typ 2000 - 50 gzakwas żytni 50 gmąka żytnia Typ 720 - 100 gświeże drożdże 40 gsól 1 łyżkamaślanka 600...
Przepisy z bloga
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 22
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 52
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 36
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 58
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52