Najnowsze przepisy
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 16
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 27
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 28
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 40
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 25
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 44
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 33
Chleb na suszonym zakwasie z płatkami owsianymi i reaktywacja suszonego zakwasu
Zakwas mozna suszyc albo zamrozic. Suszony przed uzyciem trzeba reaktywowac a zamrozony doprowadzic do temperatury pokojowej i rowniez nalezy postepowac podobnie jak z suszonym, czyli 2-3 razy dokarmic.Z zakwasem suszonym, ktory mozna kupic podejrzewam, ze trzeba postepowac podobnie. Nie ludzmy sie, ze po wymieszaniu takiego zakwasu z woda, bez dodatku drozdzy wyjdzie nam dobry chleb.S...
Przepisy z bloga
Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 91
Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 91
Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 76