Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 37
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 40
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 35
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 37
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 32
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 59
Chleb orkiszowy na zakwasie żytnim.
Zdrowy chleb upieczony z mąki żytniej i orkiszowej na zakwasie żytnim.Składniki:Zaczyn:100 g mąki żytniej razowej typ 2000120 ml wody3 łyżki aktywnego zakwasu żytniegoCiasto:cały zaczyn400 g mąki orkiszowej100 g mąki żytniej razowej typ 20002 łyżki płatków żytnich350 ml wody1 łyżka miodu1 łyżka soli3 łyżki pestek słonecznikaOpcjonalnie:garść pestek słonecznika i dyni,...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 26
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 60
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 55
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 75
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 57