Najnowsze przepisy
Pieczenie chleba na zakwasie zmusza nas do wyhodowania... ⇖ 13
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 51
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 34
Chleb pszenny na żytnim zakwasie posypany ziarnem słonecznika.
Polecam chleb pszenny ze słonecznikiem, prosty w przygotowaniu i zawsze upiecze się ładny, smaczny, swojski chleb.Składniki:Zaczyn:zakwas żytni 3 stołowe łyżkimąka chlebowa Typ 750 - 1 szklankawoda przegotowana letnia 125 ml (pół szklanki)Ciasto właściwe:mąka chlebowa Typ 750 - 50 dagzaczynwoda przegotowana letnia 300 mlsól 1 płaska stołowa łyżkaPrzygotowanie formy:margaryna do...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 51
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 39
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 64
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 53
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 40
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 63