Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 31
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 67
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 27
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 65
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 62
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 56
Chleb pszenny na żytnim zakwasie.
Bardzo smaczny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie, posypany pestkami dyni i słonecznika.Składniki:Zaczyn:100 g mąki żytniej typ 720120 ml wody3 czubate stołowe łyżki aktywnego zakwasu żytniegoCiasto właściwe:cały zaczynmąka pszenna chlebowa typ 750 - 500 gwoda przegotowana ostudzona 300 mlsól 1 płaska łyżkamargaryna Kasia do posmarowania formyotręby do...
Przepisy z bloga
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 10
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 46
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 151
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 35
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63