Najnowsze przepisy
Tiramisù alla nocciola to orzechowa wersja klasycznego... ⇖ 7
Bigos z wolnowaru nie jest szybkim daniem, ale za to... ⇖ 21
Mam dla Was zbiór najlepszych przepisów na sałatki na... ⇖ 48
Jest taki pisarz SFLiu Cixin, który za pomocą swoich... ⇖ 32
Chleb ze sfermentowanych płatków zbóż i ziaren
Chleb pieczony na bazie sfermentowanych płatkach zbóż i ziaren. Jeśli pieczemy chleb czy to na zakwasie czy na drożdżach warto moczyć różnego rodzaju płatki zbóż, ziarna, orzechy, nasiona. Mamy wówczas dwie korzyści. Moczenie powoduje, że w tego typu dodatkach zawarte minerały są lepiej przyswajalne przez organizm jak również nie wchłaniają wilgoci z ciasta, bo mają jej już...
Przepisy z bloga
Płatki kwiatów mniszka najlepiej pozyskać bezpośrednio... ⇖ 92
Przepis na ten chleb pochodzi z mojego archiwum z roku... ⇖ 91
Łyżeczka kurkumy spowodowała taki piękny kolor. Prosty... ⇖ 77