Najnowsze przepisy
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 3
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 11
Z tym przepisem poradzi sobie każdy. Jest bardzo prosty i... ⇖ 20
Chleb żytni na zakwasie (dwufazowy)Chleb żytni na zakwasie (dwufazowy).
Chleb żytni zrobiony z mąki żytniej oraz zakwasu żytniego. Jest bardzo prosty w wykonaniu, zdrowy i smaczny.Faza I Zrobienie zaczynu:zakwas żytni 30 gwoda 320 gmąka żytnia T 720 300 gWszystkie składniki dokładnie mieszamy w miseczce, przykrywamy i odstawiamy na 12 godzin.Faza II Zrobienie ciasta właściwego:zaczyn z fazy Iwoda 70 gmąka żytnia T720 200 gsól 11...
Przepisy z bloga
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 21
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 52
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 36
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 58
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52