Mamy
231120 przepisów na
585 blogach.
Najnowsze przepisy
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 9
Dorsz w ziołach.
Przekąska ze smażonego dorsza do chleba.Składniki:filet z dorsza 1 kgpieprz cytrynowybazylia cytrynowatłuszcz do smażeniaWykonanie:Opłukany,osuszony filet kroimy na kawałki. Każdy kawałek dorsza doprawiamy solą i pieprzem cytrynowym, umieszczamy w pojemniku, zakrywamy i odstawiamy na kilka godzin do lodówki.Po tym czasie smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. Podajemy...
Przepisy z bloga
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 24
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 46
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 153
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 36