Najnowsze przepisy
Panna cotta z owocami (jagodami, jeżynami i malinami).... ⇖ 20
Grecka zupa z klopsikami to aromatyczne danie, które... ⇖ 21
Dżem z owoców pigwowca japońskiego.
Dżem robiony domowym sposobem. Aromatyczne i soczyste owoce pigwowca gotowane z cukrem, wanilią w garnku. Dżem z pigwowca idealnie nadaje się do naleśników, rogalików i różnego rodzaju ciast.Składniki:owoce pigwowca 2 kg (waga po obraniu z gniazd nasiennych)cukier (użyto cukru trzcinowego) 1 kgwanilia 1 laskawoda 1 litrWykonanie:Wymyte owoce pigwowca pozbawiamy gniazd...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 51
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 38
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 64
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 51
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 40
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 62