Najnowsze przepisy
Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami smakuje zawsze... ⇖ 9
Cześć!Dzisiaj robimy tradycyjną szarlotkę z termorobota... ⇖ 6
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 15
Fasolka po bretońsku.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.Składniki:fasola Jaś 50 dagkiełbasa śląska 40 dagboczek wędzony 30 dagwłoszczyzna suszona 2 łyżkiprzecier pomidorowy (domowy) 500 mlczosnek 4 ząbkicebula 1 szt.pasta rosołowa 1 łyżka lub 1 kostka kupnaliść laurowy 3 szt.ziele angielskie 5-6 ziarensól do smakupieprz ziołowy do smakupapryka słodka mielona 1 łyżeczkasos sojowy ciemny 2 łyżkimajeranek 1 łyżkaWykonanie:Do wrzącej nie solonej wody wrzucamy...
Przepisy z bloga
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 25
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 46
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 153
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 36