Najnowsze przepisy
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 11
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 15
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 29
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 15
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 14
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 13
Fasolka po bretońsku.
Jest to sycące, smaczne, rozgrzewające danie, podane z chlebem.Składniki:0,5 kg fasoli Jaśkiełbasa śląska 500 gramboczek wędzony 500 gram1 marchew200 ml koncentratu pomidorowego (swojskiego)Przyprawy:1 mała łyżeczka czerwonej słodkiej paprykipół łyżeczki kolorowego pieprzu (gnieciony w moździerzu)13 ziarenek ziela angielskiego (gniecione w moździerzu)sól do...
Przepisy z bloga
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 13
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 37
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 29
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 49
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 156
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 40