Najnowsze przepisy
Pierogi z kaszanką i paloną kaszą gryczaną Uwielbiam... ⇖ 11
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 26
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 28
Hashimoto i niedobory, które utrudniają życie – jak... ⇖ 6
Filet z dorsza, ziemniaki, surówka.

Smażony, panierowany filet z dorsza podany z młodymi kartofelkami posypanymi koperkiem i surówką z pekińskiej kapusty.Składniki:panierowany filet z dorsza 80 dagmłode kartofelki 1,5 kgkoperek do posypaniakapusta pekińska 1 szt.marchew 2 szt.cebula 1 szt.sólpieprz ziołowyoliwa z pestek winogron 4 łyżkimajonez 2 łyżkiWykonanie:Na początek robimy surówkę z pekińskiej kapusty....
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 194
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 223
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 148
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 156
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1845
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 937
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 875
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 585
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 523