Najnowsze przepisy
Składniki: pomidory dojrzałe 10 sztuk średnie, cebula... ⇖ 28
Chlebek z zielonymi szparagami i kozim serem, jest jednym z... ⇖ 14
Szakszuka z rzodkiewkami Szakszuka zapisywana także jako... ⇖ 13
Gulasz z karkówki z młodymi ziemniakamiKarkówka duszona... ⇖ 30
Frankfurterki parzone (nie wędzone).
Polecam małe kiełbaski, frankfurterki, idealne kiełbaski dla dzieci.Składniki na 1,1 kg gotowego produktu:wieprzowina kl.I niepeklowana 0,6 kg (chude z szynki)wieprzowina kl.II niepeklowana 0,6 kg (z łopatki)Przyprawy:Użyte do peklowania:peklosól 12 gsól wędzona 6 gDodane podczas produkcji:pieprz naturalny 2 gcukier 2 ggałka muszkatołowa - 4 gMateriały pomocnicze:Jelita baranie lub...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 33
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 32
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 59
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 37
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 60
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165