Najnowsze przepisy
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 14
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 26
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 36
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 24
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 42
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 31
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 34
Galareta z ćwiartek kurczaka.
Zrobiona z ćwiartek kurczaka galareta jest bardzo delikatna i smaczna, prosta i łatwa w przygotowaniu. Podajemy jako zimną przystawkę.Składniki:ćwiartki z kurczaka 6 szt.wywar z gotowania 2,5 litraziele angielskie 10-12 szt.liść laurowy 4-5 szt.sól do smakupieprz ziołowy do smakużelatyna 50 gdomowa pasta rosołowa 2 łyżkiWykonanie:Wymyte, oczyszczone ćwiartki z kurczaka...
Przepisy z bloga
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 27
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 59
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 37
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 60
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52