Najnowsze przepisy
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 11
Z tym przepisem poradzi sobie każdy. Jest bardzo prosty i... ⇖ 16
Kluski ziemniaczane z okrasąProste, wiejskie kluchy... ⇖ 11
Galareta z golonek.
Galareta zrobiona z tylnych wieprzowych golonek, bez skóry.Składniki:golonki tylne 2 szt. (3 kg)pasta rosołowa 1 łyżkasólpieprzliść laurowy 4 szt.ziele angielskie 8 szt.woda 2,5 litrapojemniki po lodach (900 ml każdy)cytrynaWykonanie:Golonki myjemy, osuszamy papierowymi ręcznikami. Z golonek zdejmujemy skórę i wkładamy do osolonej wody. Gotujemy około 2 godzin do miękkości...
Przepisy z bloga
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 21
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 52
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 36
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 58
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52