Najnowsze przepisy
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 25
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 13
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 31
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 25
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 24
Golonka wieprzowa, parzona.
Bardzo smaczna, lekko pikantna, wieprzowa golonka. Zrobiona według przepisu Golonka-wg-beiota .Surowiec:golonka wieprzowa tylna ze skórą, bez kości 1,2 kgPrzyprawy na 1,2 kg mięsa:peklosól 24 gsos sojowy 3 łyżkipapryka ostra 2g papryka słodka 2gpieprz czarny 2gczosnek 3 gżelatyna 3 łyżkiwoda 250 mlosłonka barierowa (termokurczliwa) 40 cmWykonanie:Golonkę...
Przepisy z bloga
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 22
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 52
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 36
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 59
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 165
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52