Najnowsze przepisy
Grillowane kotlety z dodatkiem cebuli i czosnku, otulone... ⇖ 14
ARTYKUŁ SPONSOROWANY Wina to nie tylko napoje, lecz... ⇖ 33
Przepis na orzeźwiające deserki w kubeczkach, czyli... ⇖ 38
Pasta Sugo di Alfredo to jedno z tych włoskich dań,... ⇖ 41
Kapuśniak z kiszonej, swojskiej kapusty.
Kapuśniak z domowego kiszenia kapusty, ugotowany na mięsie z tylnej, wieprzowej golonki.Składniki:500 g swojskiej kiszonej kapusty (waga odciśniętej kapusty)mięso bez kości i skóry z tylnej golonkikiełbasa podwawelska 1 szt.2 łyżki domowej pasty rosołowej3 ziemniaki2 garści kaszy jęczmiennej pęczaksuszona włoszczyzna 2 łyżkiPrzyprawy:majeranek łyżkaczerwona słodka...
Przepisy z bloga
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 52
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 47
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 36
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 56
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 164
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 52