Najnowsze przepisy
Witajcie kochani moi! Z tej strony Wasza Halinka. Dzisiaj... ⇖ 7
Grillowane szpadki z kurczakaGrillowane szpadki z kurczaka... ⇖ 5
Propolis, znany jako naturalny skarb pszczół, od wieków... ⇖ 8
Wiem, że przepis na ciasta z rabarbarem na moim blogu jest... ⇖ 11
Obiad 2w1, wystarczy ugotować do niego ziemniaki lub ryż... ⇖ 10
Bitki ze schabu wieprzowego z cebulą to nasz ulubiony,... ⇖ 13
Witajcie. Omlety uwielbiam, nie tylko dlatego, że są... ⇖ 9
Kiełbasa krakowska podpiekana.

Kiełbasa krakowska podpiekana, wędzona na zrębkach olcha/buk.Surowiec:wieprzowina kl.1 70 dagwieprzowina kl.2 30 dagwoda 100 mlPrzyprawy i materiały pomocnicze:peklosól 18-20 g/kgcukier 1 g/kgpieprz czarny 2 g/kgkolendra mielona 1 g/kgczosnek granulowany 2 g/kgosłonka białkowa o średnicy 65 mmprzędza wędliniarskaSposób wykonania:Peklowanie:Mięso klasy pierwszej kroimy w kostkę 4 cm,...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 133
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 160
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 101
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 112
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 736
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 626
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 612
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 457
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 370
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 359
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 291
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 261
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 259