Najnowsze przepisy
Szybkie w przygotowaniu i niezwykle smaczne ciasto. Przepis... ⇖ 225
Te przepyszne ciasto z kremem i truskawkami to połączenie... ⇖ 249
Szybki i łatwy przepis na Biszkopt Szpinakowy który jest... ⇖ 76
Kiełbasa krakowska podpiekana.
Kiełbasa krakowska podpiekana, wędzona na zrębkach olcha/buk.Surowiec:wieprzowina kl.1 70 dagwieprzowina kl.2 30 dagwoda 100 mlPrzyprawy i materiały pomocnicze:peklosól 18-20 g/kgcukier 1 g/kgpieprz czarny 2 g/kgkolendra mielona 1 g/kgczosnek granulowany 2 g/kgosłonka białkowa o średnicy 65 mmprzędza wędliniarskaSposób wykonania:Peklowanie:Mięso klasy pierwszej kroimy w kostkę 4 cm,...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 55
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 52
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 72
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 56
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 47