Najnowsze przepisy
Ciasto z borówkami to obowiązkowa pozycja do upieczenia w... ⇖ 11
Koktajl ze szpinakiem i bananem do doskonała propozycja... ⇖ 17
Kiełbasa surowa (grillowa)
Kiełbasa z mięsa wieprzowego i wołowego specjalnie zrobiona na grill. Kiełbasę możemy również parzyć, pod oba postaciami jest bardzo smaczna.Surowiec:Mięso I klasy (chude z łopatki szynki) - 2 kg (przepuszczone przez szarpak)mięso III klasy (podgardle) - 0,7 kg - (przepuszczone przez sitko 10 mm)mięso wołowe gulaszowe - 0,5 kg (przepuszczone trzykrotnie przez sitko 2...
Przepisy z bloga
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 43
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 40
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 31
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 50
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 156
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 42