Najnowsze przepisy
Chłodnik z botwinką, koperkiem, ogórkiem i szczypiorkiem... ⇖ 6
Szybkie w przygotowaniu i niezwykle smaczne ciasto. Przepis... ⇖ 227
Te przepyszne ciasto z kremem i truskawkami to połączenie... ⇖ 254
Szybki i łatwy przepis na Biszkopt Szpinakowy który jest... ⇖ 77
Kiełbasa szynkowa parzona według Marioli.
Kiełbasa szynkowa, wędzona, parzona, idealna do kanapek. Wędzona metodą w garnku na zrębkach olcha/buk.Surowiec:Mięso klasy I - (chude mięso z rozbioru szynek i łopatki) 1,7 kgMięso klasy III - (mięso z golonki) 0,45 kgPrzyprawy:Peklosól 18 g / kgpieprz biały mielony 2 g/kgczosnek granulowany 1 g/kgcukier 10 g/kggałka muszkatołowa 6 g/kgkolender 1 g/kgsos sojowy 3 łyżkiMateriały...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 55
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 52
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 72
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 56
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 47