Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 8
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 49
Kiełbasa z golonki, parzona.
Bardzo smaczna kiełbasa zrobiona z mięsa z golonki i chudego boczku, doprawiona ziołami. Kiełbasa jest idealna do kanapek. Podany przepis jest podany na 1 kilogram kiełbasy.Surowiec:boczek wieprzowy (w miarę chudy) 40 dagmięso z golonki 60 dagPrzyprawy:peklosól 16 g/kg 38 gpieprz ziołowy 1g/kgpieprz czarny 1g/kgczosnek niedźwiedzi 5 g/kgczosnek granulowany 5 g/kgosłonki białkowe...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 32
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 27
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 49
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 154
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 38